Condicions i clÓusules

Per als prop˛sits d'este document Spain Houses estarÓ serÓ l'Arrendador. Este clÓusules no sˇn d'un contracte de lloguer de vivenda habitual sinˇ d'ocupaciˇ turÝstica, i per tant de diferent de la vivenda habitual. En cap cas es podrÓ prolongar l'estada sense l'autoritzaciˇ prŔvia per escrit de l'arrendador.

L'arrendatari
Les Persones, Gents o organitzaciˇ que acorden amb l'Arrendador l'arrendament d'un de les seues casa de vacacions.

Reservant
La confirmaciˇ ha de ser per escrit, pel fax, correu electr˛nic o carta. L'arrendador informarÓ de la recepciˇ del pagament anticipat per e-mail. L'enviament per escrit (e-mail, fax, carta, ...) per a la reserva d'una casa de vacacions per part de l'arrendatari assumirÓ el coneixement d'estes clÓusules per part d'este.

El Contracte
L'acord entre l'Arrendador i l'arrendatari respecte d'una reserva implicarÓ un contracte amb estes clÓusules.

El Pagament Anticipat
Esta Ús una quantitat no reembossable de la propietat. . En cas de la cancelĚlaciˇ no hi haurÓ cap reintegrament.

El dep˛sit
Com a procediment normal, prŔvia ocupaciˇ de la casa de vacacions, serÓ necessari pagar la quantitat de 200 euros que serÓ un dep˛sit reembossable al final del lloguer si la casa es torna en les mateixes condicions en quŔ es va entregar.

El pagament
El pagament es farÓ en efectiu o transferŔncia bancÓria en qualsevol moneda. El pagament de comissions i gastos derivats de la transferŔncia bancÓria serÓ per compte de l'arrendatari. L'arrendador no accepta les targetes de crŔdit.

Els ocupants
El nombre d'ocupants no hauran de ser mÚs dels indicats en la reserva. Si s'observara un nombre mÚs gran de persones es donarÓ per cancelĚlat l'arrendament i s'invitarÓ als inquilins a abandonar la casa sense cap tipus de preavÝs ni compensaciˇ o indemnitzaciˇ.

Entrada-eixida
La casa podrÓ ser ocupada a partir de la 17:00 hora del dia d'arribada i hauran d'estar lliures el dia d'eixida a les 10:00 del matÝ.

L'arrendador no es fa responsable de l'equipatge, objectes personals personals o valors dels clients.

Canvi setmanal de llenšols i tovalles (no tovalles de platja) incl˛s.

L'estada mÝnima Ús d'una setmana

El mer fet de llogar una casa portarÓ implÝcit que l'arrendatari coneix estÓ clÓusules i les entÚn.

Ambdˇs parts renuncien al seu propi fur i se sotmeten als tribunals corresponents a la casa arrendada.

 
   
 

Lloguer a Xalˇ